2022 ősz/tél

Kedvességbe csomagolt burkolózás

Segítsünk együtt! A bevétel 5%-a adomány!

Minden egyes általam készített termék bevételének 5%-a egy számomra és számotokra kedves és nagyon fontos munkát végző szervezethez kerül.

Mostantól minden hónapban egy új, az Instagram közösségem által megszavazott szervezetet támogatok a bevételem egy részével. Ha van kedvenced, akkor figyeld a hónap elején feltett sztorikat, és szavazz egy számodra fontos szervezetre!

Eddig támogatott szervezetek között találod az Állatmentő Szolgálatot, a Nyúlmentő Alapítványt és az Egyszülős Központot.

Blogom által már hosszú ideje publikálom az általam készített dekorációkat, használati tárgyakat és festményeket, ám amikor felcsillant bennem a webshop ötlete 2019-ben, akkor mindenképpen szerettem volna többet adni vásárlóimnak egy tárgynál. 

Mivel több olyan szervezet is van, akiket rendszeresen támogatok, így jött az ötlet, hogy miért ne segíthetnék a webshoppal is legalább egy kicsit Nekik.

Egyéni megrendelés esetén:

Nincs már készleten, nem találod a webshopon, vagy csak egyszerűen támadt egy kreatív ötleted, amelyet szívesen rám bíznál? Egyéni megrendeléseket is vállalok, amennyire időm engedi, így ne habozz, ha kigyúlt a képzeletbeli villanykörte a fejed fölött!

Írj nekem!

10 + 12 =