Makramék

Kézzel készült bohémságok

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Segítsünk együtt

Nyúlmentő Alapítvány

Minden egyes kézzel készült makramém eladása után a bevétel egy részével a Nyúlmentő Alapítványt támogatom. Ez azt jelenti, hogy minden hónap végén elutalom számukra az eladott makramékból befolyt összeg 10%-át.

Miért Ők?

Ha követsz Instagramon, akkor szinte lehetetlen, hogy elkerülte volna a figyelmed a két haspók nyuszim, Mimi és Floppy. Nemcsak a hatalmas állaszeretetem és ez a két imádnivaló tappancsos ösztönzött a segítségnyújtásra, hanem a nyuszik köztudatba beépült tartásmódja is. Sokan csak pár hónapos játékszerként gondolnak rájuk akiket, ha megunnak betehetnek egy 50 cm-s ketrecbe, vagy kitehetnek az utcára. A nyuszik sem ilyen létre születtek. Nagyon értelmes, szeretetéhes és mozgásigényes állatok, akik egy kis tanulással ráadásul szobatiszták is. Itt az ideje máshogy gondolni az ugrifülesekre, és megadni nekik a méltó bánásmódot.

ÖSSZES TERMÉK

Mutass minden terméket!

HÍMZÉSEK

Mutasd csak a hímzéseket!

AKVARELLEK

Mutasd csak az akvarelleket!

Egyéni megrendelés esetén:

Nincs már készleten, nem találod a webshopon, vagy csak egyszerűen támadt egy kreatív ötleted, amelyet szívesen rám bíznál? Egyéni megrendeléseket is vállalok, amennyire időm engedi, így ne habozz, ha kigyúlt a képzeletbeli villanykörte a fejed fölött!

Írj nekem!

4 + 9 =