Amethyst Slice – A5 akvarell festmény

4.000Ft

Legyen lakásod különleges pontja ez az akvarell festmény, amelyet bátran illeszthetsz fotófalba vagy használhatod önmagában is.  Ez a festmény nem Art Print. Az eredeti, általam festett akvarell festményt vásárolod meg. Abban az esetben, ha már valaki lecsapott rá, akkor lehetőséged van múzeumi minőségű art print megrendelésére is. Erről minden fontos információt megtalálsz lentebb, de engem is bátran kereshetsz személyesen bármilyen kérdés vagy rendelés esetén.

Tudnivalók:

  • A festmény mérete: A5
  • 225g-os akvarell papíron
  • Biztonságosan, kartonnal erősített csomagolásban küldöm el neked, hogy a festmény semmilyen formában ne sérülhessen.

Készleten

Az apró örömökért!

Akvarell festményeimet kézzel, sok-sok szeretettel és örömmel festem Neked, hogy a lakásod boldog pontja lehessen. A festményeimből készült art printek minőségi lenyomatai az eredeti alkotásoknak.

Segítsünk együtt!

A termék megvásárlásával a bevétel 10%-a egy hazai szervezethez kerül. Az aktuálisan támogatott és általatok megszavazott szervezet hónapról-hónapra mindig más – ezt megtalálod instagram oldalalom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Írj nekem!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel vásárlásoddal kapcsolaban, bármilyen hibát észlelsz, vagy egyéni megrendelésed lenne, akkor írj nekem bátran!

14 + 10 =

artgarden grafikai logó

Elérhetőségek

hello@artgarden.hu 

ÁTUTALÁS ESETÉN:

Név: Yu Sisi

Bankszámlaszám:

OTP Bank 11773092-00380890

Közösségi média