Oldal kiválasztása
Akció!

Bazsarózsa – akvarell festmény

5.000Ft 2.500Ft

Legyen lakásod virágzó pontja ez az akvarell festmény, amelyet bátran illeszthetsz fotófalba vagy használhatod önmagában is. Ez a festmény nem Art Print. Az eredeti, általam festett akvarell festményt vásárolod meg. Abban az esetben, ha már valaki lecsapott rá, akkor lehetőséged van múzeumi minőségű art print vásárlásra is. Erről minden fontos információt megtalálsz lentebb, de engem is bátran kereshetsz személyesen ez ügyben.

Tudnivalók:

  • A festmény mérete: A4
  • 185g-os akvarell papíron
  • Biztonságosan, kartonnal erősített csomagolásban küldöm el neked, hogy a festmény semmilyen formában ne sérülhessen.

Készleten

Az apró örömökért!

Akvarell festményeimet kézzel, sok-sok szeretettel és örömmel festem Neked, hogy a lakásod boldog pontja lehessen. A festményeimből készült art printek minőségi lenyomatai az eredeti alkotásnak.

Segítsünk együtt!

Minden egyes termékem után a bevétel 10%-a egy fontos munkát végző szervezethez kerül.

  • Az eladott akvarell festmények és art printek bevételének 10%-ával az Egyszülős Központ nélkülözhetetlen munkáját segítjük együtt.
  • Az eladott makramék bevételének 10%-ával a Nyúlmentő Alapítványt támogatjuk közösen a bajbajutott vagy kidobott nyuszik megmentéséért.
  • Az eladott hímzések bevételének 10%-ával az Állatmentő Szolgálat munkáját támogatjuk a bajba jutott állatok segítéséért, és az állatkínzás visszaszorítása érdekében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bazsarózsa – akvarell festmény” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj nekem!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel vásárlásoddal kapcsolaban, bármilyen hibát észlelsz, vagy egyéni megrendelésed lenne, akkor írj nekem bátran!

4 + 14 =

artgarden grafikai logó

Elérhetőségek

hello@artgarden.hu 

ÁTUTALÁS ESETÉN:

Név: Yu Sisi

Bankszámlaszám:

OTP Bank 11773092-00380890

Közösségi média