Egyedi idézet – hímzett, 100% len párnahuzat a kedvenc mondatoddal (előrendelhető)

15.000Ft24.000Ft

Már van kedvenc idézeted? Szívesen látnád viszont a lakásod imádott, kuckózós pontján? Akkor íme a számodra tökéletes párnahuzat, hiszen a hímzést olyan szöveggel készítem, amilyennel TE megálmodtad!

Egy párnahuzat, amely megszólít…lehetséges ez? 🙂 Ismerkedj meg ezzel a 100% lenből készült, kézzel hímzett párnahuzattal, mely teljes egészében Magyarországon készült, fenntartható kézműves termék.

Itt nincs helye a mellébeszélésnek, hiszen anyagát tekintve 100% OEKOTEX Standard 100 Class I. minősítésű prémium és környezetbarát lenből készült ez a párnahuzat.

További tudnivalók:

  • Mérete 50×50 cm
  • Színe natúr/szürke
  • 100% len
  • Kézzel hímezve és varrva
  • Cipzáros megoldással, melynek színe változhat (termékhez passzolóan)
  • A hímzés miatt mosását 30 fokon, kézi mosással ajánlom
  • Vasalni nyugodtan lehet
  • A termék megvásárlásával a bevétel 5%-a egy hazai szervezethez kerül – az aktuálisan támogatott szervezetet, amely hónapról-hónapra mindig más – megtalálod instagram oldalalom
  • A termék elkészítésének ideje előrendelésben 8-10 munkanapot vesz igénybe, de ha fontos a pontos elkészülés, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot rendelés előtt.

A folyamat:

A párnahuzat teljes mértékben kézzel készült Magyarországon, és az egyéni ötleteim alapján valósul meg. A hímzéseim alapjait helyi kereskedők anyagai adják.

Mi is az a len?

Képzelj el egy olyan anyagot, amely bőrödhöz érve hűsit, enged lélegezni és mégis védelmez - ez a len. Ezt az ősi kultúrnövényt már az ősember is hasznosította, nem hiába. Anyagát tekintve a legkörnyezetbarátabb, hiszen teljes mértékben növényi eredetű, és előállítása is kissebb ökolábnyommal jár.

A len antiallergén, kopásálló, jó tartósságú szövet, amely kiváló nedvszívó - hamar felveszi a nedvességet és viszonylag hamar le is adja. Kellemes, hűvös tapintása, légáteresztő, így a kedvenc párnád is tud szellőzni alatta.

Hogyan kezeld:

A len természetes klímaberendezésként működik a forró, nyári hónapokban. Egy igazán tartós, lélegző anyag, viszont nem árt odafigyelni a tisztítására, ha minél tovább szeretnénk élvezni a társaságát. A hímzés miatt én leginkább a kézzel mosást ajánlom, de magát a lent a következő módokon kezelheted:

Az anyag Oeko-Tex Standard 100 bizonyítvánnyal rendelkezik (nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszer textíliákra 1992-től, kizárólag egészségre nem káros anyagokból készítve).

Mire figyelj?

A len egy fantasztikus anyag, viszont tudnod kell róla, hogy a 100% tisztaságú len viszonylag rugalmatlan, ezáltal könnyebben is gyűrődik. Mosás során minimálisan összemehet, majd használat során újra visszanyeri tényleges méretét.

További információk

Betűk száma

30 karakter, 36 karakter, 42 karakter, 50 karakter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.