Formák – Kézzel hímzett óriás neszesszer

12.000Ft

Ez nem csak egy neszesszer, ez életfelfogás! Benne pedig’ bármit tárolhatsz, kezdve a kedvenc sminkjeiddel és kencéiddel. Utazáshoz is kiváló, hiszen minden szükséges csecsebecsét magaddal vihetsz általa, akár még a fehérneműidet és zoknijaidat is beledobűlhatod. Cipeld magaddal bárhová, és inspirálj másokat is a tudatosabb életre! Feledkezzünk meg örökre a műanyag zacskók használatáról, és szeressünk bele újra a kézzel készült, hímzett kis csodákba, amelyek mosolyt varázsolnak arcunkra, és kevesebb szemetet a környezetünkbe. Lassulj le és élvezd a mindennapok apró örömeit!

Tudnivalók:

  • Színe: fehér
  • Minőségi fém cipzárral ellátva, melynek hossza: 38 cm
  • Méretei: 32 x 19 x 11 cm
  • Mosás: A hímzés miatt 30 fokon, kézzel ajánlott
  • Fonal anyaga: 100% pamut fonal
  • Neszesszer anyaga: 100% len
  • Az általad megvásárolt hímzés bevételének 10%-ával az Állatmentő Szolgálat munkáját támogatod.

Készleten

A folyamat:

A neszesszer teljes mértékben kézzel készült Magyarországon. A hímzéseim alapjait helyi kereskedők anyagai adják, amelyekből egy csodás varrónő páros készíti el az általam megálmodott zsákokat, szütyőket és táskákat. Utolsó lépésként kerül rá az általam készített hímzés.

Miért eshet meg az, hogy egy-egy hasonló termék ára teljesen különböző?

Az ár nagyban függ az anyagminőségtől és a hímzés méretétől. Szerettem volna különböző anyagokat is kipróbálni, ezzel változatos, és minden tudatosabb életre törekvő számára elérhető árat biztosítani, így pedig lehetőséget nyújtani arra, hogy bárki gazdája lehessen hímzéseimnek.Legfőképpen három különböző anyaggal dolgozom, amelynek alapanyagai növényi eredetűek. Ezek pedig a len, a pamut és a pamut-viszkóz keverék.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Formák – Kézzel hímzett óriás neszesszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írj nekem!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel vásárlásoddal kapcsolaban, bármilyen hibát észlelsz, vagy egyéni megrendelésed lenne, akkor írj nekem bátran!

8 + 3 =

artgarden grafikai logó

Elérhetőségek

hello@artgarden.hu 

ÁTUTALÁS ESETÉN:

Név: Yu Sisi

Bankszámlaszám:

OTP Bank 11773092-00380890

Közösségi média