wildflower

Hímzett ruhadarabok

Egyedi elképzelés

Minden ruhára hímzett megrendelést egyedileg, személyreszabottan készítek.

Átbeszéljük, hogy mik az elképzeléseid, megálmodott színvilág, ezután átbeszéljük a varrónőmmel a részleteket, majd árajánlatot adok. Mivel az ár általában a hímzett virágok mennyiségétől és nehézségétől függ, így tudsz egy adott büdzsét is meghatározni.

Nyugodtan mond el, hogy mennyit szánnál az adott alkotásra, és ehhez mérten alakítjuk, beszéljük át a további részleteket.

Maradt még benned kérdés?

Nincs már készleten, nem találod a webshopon, vagy csak egyszerűen támadt egy kreatív ötleted, amelyet szívesen rám bíznál?Egyedi megrendelés esetén ne habozz, ha kigyúlt a képzeletbeli villanykörte a fejed fölött!

Írj nekem!

11 + 6 =

Segítsünk együtt! A bevétel 5%-a adomány!

Minden egyes általam készített termék bevételének 5%-a egy számomra és számotokra kedves és nagyon fontos munkát végző szervezethez kerül.

Mostantól minden hónapban egy új, az Instagram közösségem által megszavazott szervezetet támogatok a bevételem egy részével. Ha van kedvenced, akkor figyeld a hónap elején feltett sztorikat, és szavazz egy számodra fontos szervezetre!

Eddig támogatott szervezetek között találod az Állatmentő Szolgálatot, a Nyúlmentő Alapítványt és az Egyszülős Központot.

Blogom által már hosszú ideje publikálom az általam készített dekorációkat, használati tárgyakat és festményeket, ám amikor felcsillant bennem a webshop ötlete 2019-ben, akkor mindenképpen szerettem volna többet adni vásárlóimnak egy tárgynál. 

Mivel több olyan szervezet is van, akiket rendszeresen támogatok, így jött az ötlet, hogy miért ne segíthetnék a webshoppal is legalább egy kicsit Nekik.

ÖSSZES TERMÉK

Mutass minden terméket!

AKVARELLEK

Mutasd csak az akvarelleket!

HÍMZÉSEK

Mutasd csak a hímzéseket!