Így indult a történet

Szia kedves látogató, Sisi vagyok! 

Én vagyok az a lelkes álmodó, aki a márka mögött áll. Végzettségemet tekintve Kommunikációs szakember, munkáimat nézve viszont Kreatív mindenes. A csináld magad szellemiség már gyerekként elkapott engem, és bár legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer egy webshopot építek fel a hobbim köré, most mégis itt vagyunk, Te pedig ezeket a sorokat olvasod. Úgyhogy hadd ragadjam meg az alkalmat arra, hogy megköszönjem a jelenléted és azt, hogy bekukkantasz az Artgarden világába, ahol minden egyes portékám a fenntarthatóság és a tudatos élemód szellemében készül. Ez a webshop 100%-ig a saját munkám gyümölcse, amelyet mérhetetlen örömmel és fáradhatatlan munkával készítettem és készítek folyamatosan. Remélem szeretni fogod a termékeket, bármilyen kérdés esetén pedig keress bizalommal. 🙂

artgarden - rólam

Így készülnek a kézzel készült bohémságok

A folyamat

1. lépés

Inspirálódom. Van, hogy csak úgy kipattan egy ötlet a fejemből van, hogy egy Pinterest vagy Instagram fotó hozza el az ihletet, és még gyakrabban az engem körülvevő történések, pillanatok adnak nekem egy-egy villanykörte-momentumot. Ha pedig kigyúlt az a bizonyos lámpa a fejem fölött, akkor bizony nincs megállás.

2. lépés

Amikor a termékpalettán gondolkodtam, szerettem volna változatos és számomra is izgalmas kínálatot összeállítani. Olyat, amit én is örömmel megvennék, és még nagyobb örömmel készíthetek el. Ez pedig együtt járt azzal, hogy bizony sok új dologgal kellett megismerkednem. Például sosem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz Magyarországi beszállítóktól megfelelő minőségű és mennyiségű anyagot szerezni a hímzéseimmel ellátott táskákhoz, szütyőkhöz. Ráadásul mindent tapintani és érezni szerettem volna elsőkörben, hogy a legszebb anyagokat szerezhessem be nektek, ám a karantén miatt, ez még inkább nehéz feladatnak bizonyult, és hosszú-hosszú ideig elhúzódott. Ez máig nem egyszerű meló, de azt hiszem egyre jobban belejövök én is.

3. lépés

A hímzésekre kiválasztott anyagok jó pár kör egyeztetés után, mennek a varrónőkhöz. Két csodalány alkotja meg az általam megálmodott terveket, akiknek nagyon hálás vagyok a munkájukért, hiszen nélkülük ezt nem tudnám kivitelezni. A festmények esetében az elkészülteket elküldöm scannelésre, amelyet egy nagyon cool, Cruse szkennerrel “olvasnak be”, így lesz a végeredmény tökéletes, és pont ugyanolyan, mint az általam megfestett akvarell. Ez ad lehetőséget arra, hogy egy jól sikerült festményt többen is megvásárolhassatok.

4. lépés

Abban az esetben, ha a termékek már 100%-osan egyben vannak, és várják a leendő gazdájukat, akkor jöhet a fotózás. Minden egyes terméket én fotózok és szerkesztek a saját kis otthonomban. Ebben folyamatosan próbálok minél jobban fejlődni, hogy a termékeket a legjobb formájukban tudjam nektek a weboldalon keresztül is átadni.

5. lépés

Most következik a legmonotonabb rész – fel kell töltenem a termékeket egyesével a webshopba, majd kalkulálnom kell egy szállítási díjjat, mindent pontosan lemérni, és végezetül szöveget írni hozzá. Ha szükséges, akkor dobozokat, selyempapírt, nyomdafestéket és más szükséges termékeket rendelek a jövőbeli szállításhoz.

6. lépés

Élesítem a webshopon az adott terméket, hogy minél hamarabb mosolyt csalhasson a Te arcodra. Folyamatosan figyelem a visszajelzéseket és az egyéni megkereséseket, majd ezeket mérlegelve alakítom a következő hónapra kitervelt bohémságokat.

7. lépés

Szerintem az egyik legkedvesebb pillanat ez, amikor összekészítem számodra a csomagodat. Alapvetően is imádok csomagolni, de annyira jó érzés, amikor útnak indíthatom az általad választott és sajátkezűleg készített bohémságaimat. Már csak azt tudom remélni, hogy Te is olyan nagy örömmel fogod használni azokat, amekkora örömmel én készítettem neked. 🙂

Szívvel-lélekkel

artgarden - miért vásárolj nálam

Kézzel készült

Minden egyes termék kézzel készült Budapesten. A hímzések alapjai kivételével minden az én két kezem munkája. A vászontáskákat és szütyőket pedig két csodás varrónő készíti szintén Budapesten. Elkészülésük után pedig én hímzem rájuk a megálmodott mintát.

artgarden - környezettudatosság

Környezettudatos

A makramék újrahasznosított pamutfonálból, a hímzéseimhez készült táskák minőségi lenből és pamutból készülnek leginkább. Hozzád papír alapú csomagolásban, műanyagmentesen érkeznek.

artgarden - barátságos gyártás

Barátságos

Együtt segíthetünk a fontos munkát végző szervezeteknek, hiszen ahol csak tudom, támogatom Őket a webshopommal is. Természetesen állati eredetű alapanyagokat nem használok a termékeimhez, így nem kell aggódnod egy adott termék etikus mivoltán.

TOVÁBBI PROJEKTJEIM

the designLAB

A the designLAB-ban ötvöződik minden, amit az évek alatt a tanulmányaim és a munkáim adtak hozzám. Olyan szolgáltatásokat válogattam össze, amelyek valóban boldoggá tesznek, és ahol szintén kiélhetetem az alkotás iránti vágyam.

the designlab - weblap készítés
the designlab - kreatív szövegírás
the designlab - közösségi oldalak managelése

Sinspiration blog

2016 júliusa egy fordulópont az életembe. Duplacsigolyatörést szenvedtem, de ennek hatására hoztam létra a blogom augusztusban. Tulajdonképpen egyfajta terápia is volt ez nekem, ahol kezdetben csakis DIY projektekkel foglalkoztam. A blog a webshop életében is egy nagyon fontos mérföldkő, hiszen ez ösztönzött arra, hogy merjek belevágni életem egyik legnagyobb kalandjába.

Írj nekem!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel vásárlásoddal kapcsolaban, bármilyen hibát észlelsz, vagy egyéni megrendelésed lenne, akkor írj nekem bátran!

10 + 15 =

artgarden grafikai logó

Elérhetőségek

hello@artgarden.hu

KÖZÖSSÉGI MÉDIA