Kézzel, szeretettel

Bohém otthon Sisitől

Kategóriák

 

hímzés - artgarden

Hímzések

A hímzés alapjait még kisiskolás koromban sajátítottam el, de ezzel a tudással sokáig nem kezdtem semmit. Ám mindig csodálattal nézegettem az erdélyi Nagymamám által hímzett terítőket és falvédőket, amelyeket oly nagy gonddal készített a lakás díszítésére és a mi örömünkre. Aztán pár évvel ezelőtt újra szembe jött velem pár kézzel hímzett modern csoda, és itt már tudtam – ha csak hobbimként, vagy akár többként, de szeretném, ha az én életem részévé is válna a színes gombolyagok világa.

makramé lámpaernyő

Makramék

Ezek a különleges dekorációk csak pár évvel ezelőtt terjedtek el igazán, pedig ha belegondolunk, akkor már régóta velünk vannak – az álomfogók is ugyanezzel a technikával készülnek. Ha nagyméretű, bohém és egyedi dekor elemet keresel a lakásodba, akkor mindenképp kukkants be ide!

hold akvarell festmény

Akvarellek

Kiskorom óta imádok festeni. Gyerekként rajzversenyeken nyitogattam a szárnyaim, de valójában álmomban sem gondoltam rá, hogy egyszer lesz egy webshopom, ahol a saját akvarelljeimet fogom árulni. Nézz be ide, ha te is olyan hatalmas #plantlady vagy, mint én.

Nincs két ugyanolyan!

Leginkább csak megrendelés esetében alkotok ugyanolyan termékeket, így az akvarelljeimből készült art printek kivételével szinte mindegyik más és más.

artgarden - miért vásárolj nálam

Kézzel készült

artgarden - környezettudatosság

Környezettudatos

artgarden - barátságos gyártás

Barátságos

Egyéni megrendelés esetén:

Nincs már készleten, nem találod a webshopon, vagy csak egyszerűen támadt egy kreatív ötleted, amelyet szívesen rám bíznál? Egyéni megrendeléseket is vállalok, amennyire időm engedi, így ne habozz, ha kigyúlt a képzeletbeli villanykörte a fejed fölött!

Írj nekem!

15 + 15 =