Akvarell festmények

Akvarell festmények és art printek

Segítsünk együtt! A bevétel 5%-a adomány!

Minden egyes általam készített termék bevételének 5%-a egy számomra és számotokra kedves és nagyon fontos munkát végző szervezethez kerül.

Mostantól minden hónapban egy új, az Instagram közösségem által megszavazott szervezetet támogatok a bevételem egy részével. Ha van kedvenced, akkor figyeld a hónap elején feltett sztorikat, és szavazz egy számodra fontos szervezetre!

Eddig támogatott szervezetek között találod az Állatmentő Szolgálatot, a Nyúlmentő Alapítványt és az Egyszülős Központot.

Blogom által már hosszú ideje publikálom az általam készített dekorációkat, használati tárgyakat és festményeket, ám amikor felcsillant bennem a webshop ötlete 2019-ben, akkor mindenképpen szerettem volna többet adni vásárlóimnak egy tárgynál. 

Mivel több olyan szervezet is van, akiket rendszeresen támogatok, így jött az ötlet, hogy miért ne segíthetnék a webshoppal is legalább egy kicsit Nekik.

Egyéni méretezésű Art Print rendelés

Néhány festményem esetében lehetőséged van az eredeti festmény mellett art printek rendelésére is. Ez azt jelenti, hogyha az eredeti festményt már megvásárolta volna valaki, akkor is tudsz egyéni méretben rendelni tőlem art printet.

Mi az az ART PRINT?

Egy adott művészeti alkotás – fotó, festmény digitalizált, majd nyomtatott verziója. Az art print lényege, hogy visszaadja ugyanolyan minőségben az adott festmény, kép tulajdonságait, tehát textúráját, színeit, formáit – akár csak az eredeti. Ehhez speciális szkennelőre és nyomtatóra van szükség. A szkennelés 320 ppi-ben, Cruse szkennerrel történik, mely segítségével akár 3x nagyobb méretben is megrendelheted tőlem az eredeti fesmény múzeumi minőségi nyomatát.

Méretek:

A4

210 x 297 mm

A3

297 x 420 mm

A2

420 x 594 mm

A1

594 x 841 mm

Papír:

Bockingford

190gr matt archív papír akvarell mintázat

Artistico Watercolour

310gr matt archív papír mély akvarell mintázat

Arches Aquarelle

240gr matt archív papír akvarell mintázat

artgarden - akvarell festmények
akvarell - artgarden

Egyéni megrendelés esetén:

Nincs már készleten, nem találod a webshopon, vagy csak egyszerűen támadt egy kreatív ötleted, amelyet szívesen rám bíznál? Egyéni megrendeléseket is vállalok, amennyire időm engedi, így ne habozz, ha kigyúlt a képzeletbeli villanykörte a fejed fölött!

Írj nekem!

9 + 1 =