Ingyenes tartalom

Hálám jeléül, hogy itt vagy:

Cserébe nem várok el semmit, de sokat jelent minden kedves üzenet, bekövetés, hozzászólás vagy kedvelés a közösségi médiás oldalaimon.

Végtelenül hálás vagyok minden egyes megrendelésért, hiszen ezáltal lehetséges az, hogy szeretetmárkám nem vesz el az éterben, és még több tervet és álmot valósíthatok meg.

Köszönöm, hogy itt vagy, és köszönöm, hogy segítesz nekem további álmokat szövögetni! 🤍

 

Lilacs– A4 akvarell festmény

Az ingyenesen letölthető tartalmakért

Támogass Patreonon!

Ha szeretnél hozzájárulni a vállalkozásom fennmaradásához, akkor kissebb összegekkel tudsz támogatni a Patreon felületén is.  Ezért cserébe tőlem is kapsz valami egyedit. A további részletekért kattints a linkre! 🙂

Tarts velem és iratkozz fel! 🙂

* indicates required
Szívvel-lélekkel

artgarden - miért vásárolj nálam

Kézzel készült

Minden egyes termék kézzel készült Budapesten. A hímzések alapjai kivételével minden az én két kezem munkája. A vászontáskákat és szütyőket pedig két csodás varrónő készíti szintén Budapesten. Elkészülésük után pedig én hímzem rájuk a megálmodott mintát.

artgarden - környezettudatosság

Környezettudatos

A makramék újrahasznosított pamutfonálból, a hímzéseimhez készült táskák minőségi lenből és pamutból készülnek leginkább. Hozzád papír alapú csomagolásban, műanyagmentesen érkeznek.

artgarden - barátságos gyártás

Barátságos

Együtt segíthetünk a fontos munkát végző szervezeteknek, hiszen ahol csak tudom, támogatom Őket a webshopommal is. Természetesen állati eredetű alapanyagokat nem használok a termékeimhez, így nem kell aggódnod egy adott termék etikus mivoltán.

Írj nekem!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel vásárlásoddal kapcsolaban, bármilyen hibát észlelsz, vagy egyéni megrendelésed lenne, akkor írj nekem bátran!

6 + 12 =

artgarden grafikai logó

Elérhetőségek

hello@artgarden.hu

KÖZÖSSÉGI MÉDIA