Oldal kiválasztása

Akvarell festmények

Akvarell festmények és art printek

ÖSSZES TERMÉK

Mutass minden terméket!

HÍMZÉSEK

Mutasd csak a hímzéseket!

MAKRAMÉK

Mutasd csak a makramékat!

Segítsünk együtt

Egyszülős Központ

Minden egyes akvarell festményem és az abból készült art printek eladása után a bevétel egy részével az Egyszülős Központot támogatom. Ez azt jelenti, hogy minden hónap végén elutalom számukra az eladott festményekből befolyt összeg 10%-át.

Miért Ők?

Mert engem is egyedül nevelt az Édesanyám és tudom, hogy mennyi nehezséggel jár az élet segítség nélkül. Segítsünk, hogy segíthessenek!

Egyéni Art Print rendelés

Néhány festményem esetében lehetőséged van az eredeti festmény mellett art printek rendelésére is. Ez azt jelenti, hogyha az eredeti festményt már megvásárolta volna valaki, akkor is tudsz egyéni méretben rendelni tőlem art printet.

Mi az az ART PRINT?

Egy adott művészeti alkotás – fotó, festmény digitalizált, majd nyomtatott verziója. Az art print lényege, hogy visszaadja ugyanolyan minőségben az adott festmény, kép tulajdonságait, tehát textúráját, színeit, formáit – akár csak az eredeti. Ehhez speciális szkennelőre és nyomtatóra van szükség. A szkennelés 320 ppi-ben, Cruse szkennerrel történik, mely segítségével akár 3x nagyobb méretben is megrendelheted tőlem az eredeti fesmény múzeumi minőségi nyomatát.

Méretek:

A4

210 x 297 mm

A3

297 x 420 mm

A2

420 x 594 mm

A1

594 x 841 mm

Papír:

Bockingford

190gr matt archív papír akvarell mintázat

Artistico Watercolour

310gr matt archív papír mély akvarell mintázat

Arches Aquarelle

240gr matt archív papír akvarell mintázat

artgarden - akvarell festmények
akvarell - artgarden

Egyéni megrendelés esetén:

Nincs már készleten, nem találod a webshopon, vagy csak egyszerűen támadt egy kreatív ötleted, amelyet szívesen rám bíznál? Egyéni megrendeléseket is vállalok, amennyire időm engedi, így ne habozz, ha kigyúlt a képzeletbeli villanykörte a fejed fölött!

Írj nekem!

2 + 1 =