Dessert – Kézzel hímzett uzsonnás táska (előrendelhető)

12.000Ft

Megéheztél? Kukkants bele az uzsis táskádba – biztosan rejt valami finomat. Nevét meghazudtolóan természetesen nem csak a délutáni nassolnivalódat tárolhatod benne, hanem bármit, ami szíved vagy hasad számára kedves. Impozáns kis füle és gombbal záródó szája által akár táskaként is bevetheted. Tárold benne legféltettebb kincseidet, vagy vidd magaddal az irodába/suliba, és inspirálj másokat is a tudatosabb életre! Hagyd, hogy örökre elfelejtesse veled a műanyag zacskókba és ajándéktasakokba csomagolt ebédek látványát. Szeressünk bele újra a kézzel készült, hímzett bohémságokba, amelyek mosolyt varázsolnak arcunkra, és kevesebb szemetet a környezetünkbe. Lassulj le és élvezd a mindennapok apró örömeit!

Előrendelés esetén az uzsonnás táska elkészítése 12-14 munkanapot vesz igénybe. Ha fontos a fix elkészülés, akkor kérlek rendelés előtt vedd fel velem a kapcsolatot!

Tudnivalók:

  • Színe: natúr/bézs
  • Belső béléssel rendelkezik, amelynek mintája szezontól függően változhat
  • Méretei: 35 x 19 x 11 x 8 cm, behajtás után magassága: 24 cm
  • Mosás: A hímzés miatt 30 fokon, kézzel ajánlott
  • Fonal anyaga: 100% pamut fonal
  • Táska anyaga: 50% len – 50% pamut, bélése: 100% pamut

Készleten

A folyamat:

A táska teljes mértékben kézzel készült Magyarországon. A hímzéseim alapjait helyi kereskedők anyagai adják, amelyekből egy csodás varrónő páros készíti el az általam megálmodott zsákokat, szütyőket és táskákat. Utolsó lépésként kerül rá az általam készített hímzés.

Miért eshet meg az, hogy egy-egy hasonló termék ára teljesen különböző?

Az ár nagyban függ az anyagminőségtől és a hímzés méretétől. Szerettem volna különböző anyagokat is kipróbálni, ezzel változatos, és minden tudatosabb életre törekvő számára elérhető árat biztosítani, így pedig lehetőséget nyújtani arra, hogy bárki gazdája lehessen hímzéseimnek.Legfőképpen három különböző anyaggal dolgozom, amelynek alapanyagai növényi eredetűek. Ezek pedig a len, a pamut és a pamut-viszkóz keverék.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Írj nekem!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel vásárlásoddal kapcsolaban, bármilyen hibát észlelsz, vagy egyéni megrendelésed lenne, akkor írj nekem bátran!

1 + 6 =

artgarden grafikai logó

Elérhetőségek

hello@artgarden.hu 

ÁTUTALÁS ESETÉN:

Név: Yu Sisi

Bankszámlaszám:

OTP Bank 11773092-00380890

Közösségi média