Játszótárs – hímzett, 100% len párnahuzat (előrendelhető)

12.000Ft

Egy párnahuzat, amely megszólít…lehetséges ez? 🙂 Ismerkedj meg ezzel a 100% lenből készült, kézzel hímzett párnahuzattal, mely nemcsak teljes egészében Magyarországon készült, fenntartható kézműves termék, de legkiválóbb, magyar íróink, költőink híres verseiből idéztem a hímzés megálmodása közben.

Ezen a párnahuzaton Kosztolányi Dezső: Akarsz-e játszani? verséből találhatsz egy részletet. 

Itt nincs helye a mellébeszélésnek, hiszen anyagát tekintve 100% OEKOTEX Standard 100 Class I. minősítésű prémium és környezetbarát lenből készült ez a párnahuzat.

További tudnivalók:

  • Mérete 50×50 cm
  • Színe natúr/szürke
  • 100% len
  • Kézzel hímezve és varrva
  • Cipzáros megoldással, melynek színe változhat (termékhez passzolóan)
  • A hímzés miatt mosását 30 fokon, kézi mosással ajánlom
  • Vasalni nyugodtan lehet
  • A termék megvásárlásával a bevétel 5%-a egy hazai szervezethez kerül – az aktuálisan támogatott szervezetet, amely hónapról-hónapra mindig más – megtalálod instagram oldalalom
  • A termék elkészítésének ideje előrendelésben 8-10 munkanapot vesz igénybe, ha fontos a pontos elkészülés, akkor mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot rendelés előtt.

Készleten

A folyamat:

A párnahuzat teljes mértékben kézzel készült Magyarországon, és az egyéni ötleteim alapján valósul meg. A hímzéseim alapjait helyi kereskedők anyagai adják.

Mi is az a len?

Képzelj el egy olyan anyagot, amely bőrödhöz érve hűsit, enged lélegezni és mégis védelmez - ez a len. Ezt az ősi kultúrnövényt már az ősember is hasznosította, nem hiába. Anyagát tekintve a legkörnyezetbarátabb, hiszen teljes mértékben növényi eredetű, és előállítása is kissebb ökolábnyommal jár.

A len antiallergén, kopásálló, jó tartósságú szövet, amely kiváló nedvszívó - hamar felveszi a nedvességet és viszonylag hamar le is adja. Kellemes, hűvös tapintása, légáteresztő, így a kedvenc párnád is tud szellőzni alatta.

Hogyan kezeld:

A len természetes klímaberendezésként működik a forró, nyári hónapokban. Egy igazán tartós, lélegző anyag, viszont nem árt odafigyelni a tisztítására, ha minél tovább szeretnénk élvezni a társaságát. A hímzés miatt én leginkább a kézzel mosást ajánlom, de magát a lent a következő módokon kezelheted:

Az anyag Oeko-Tex Standard 100 bizonyítvánnyal rendelkezik (nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszer textíliákra 1992-től, kizárólag egészségre nem káros anyagokból készítve).

Mire figyelj?

A len egy fantasztikus anyag, viszont tudnod kell róla, hogy a 100% tisztaságú len viszonylag rugalmatlan, ezáltal könnyebben is gyűrődik. Mosás során minimálisan összemehet, majd használat során újra visszanyeri tényleges méretét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.